Huurrecht

Conflictbehandeling en bemiddeling in vastgoed

U verhuurt een pand en uw huurder laat na om de huur te betalen? U huurt en uw huisbaas wil problemen in de woning niet verhelpen? Advocaat Nick Verstraete kan helpen met krachtige aanmaning, bemiddeling of procederen voor de vrederechter.

Zowel particuliere als commerciële (ver)huurders zoals immokantoren kunnen bij hem terecht voor advies en bijstand in het voorkomen of voeren van procedures bij tal van problemen die zich bij huren en verhuren kunnen voordoen.

Hij kan u als verhuurder ook juridische bijstaan in het opstellen van een geldige, correcte en duidelijke huurovereenkomst dat zowel de rechten en plichten van de huurder als de verhuurder beschrijft.
Op die wijze krijgt u de meest geschikte overeenkomst voor het type verhuur, worden de juiste clausules toegevoegd, en komen zowel verhuurder als huurder niet voor onaangename verrassingen te staan.

Als advocaat in vastgoedrecht kan hij u ook adviseren en helpen bij problemen en conflicten in mede-eigendom. Zo kan hij juridische bijstand verlenen aan eigenaars of syndici van appartementsgebouwen met gemeenschappelijke delen in mede-eigendom. Met zijn advies en hulp in het opstellen van duidelijke richtlijnen kunnen alle partijen vervolgens opnieuw vlot samenwerken.

Nood aan juridische hulp bij huurovereenkomsten of behandeling van conflichten in vastgoed? Neem snel contact met ons op.